Wandel Tijdens Je Werkdag bedrijvenchallenge 2022

Wandel Tijdens Je Werkdag bedrijvenchallenge 2022

16 februari 2022 - Wandelnet

Op de Wandel Tijdens Je Werkdag op 7 april 2022, roept Wandelnet heel werkend Nederland op om te wandelen tijdens jouw (thuis)werkdag. Noteer het alvast in de agenda! In aanloop naar de officiële Wandel Tijdens Je Werkdag organiseert Wandelnet, samen met de Ommetje-app van de Hersenstichting, ook de Wandel Tijdens Je Werkdag bedrijven challenge! Doe mee als bedrijf en ga de strijd aan met andere bedrijven binnen jullie branche. Zet jouw organisatie de meeste stappen en weet jullie bedrijf zich te kronen tot Wandelkampioen van Nederland? 

Foto Ommetje.png

Wist je dat fulltime medewerkers gemiddeld 9 uur stil zitten op een dag? Op donderdag 7 april roept Wandelnet dan ook heel werkend Nederland op om (extra) te gaan wandelen tijdens de werkdag. Daarmee ben je even weg van je werkplek, activeer je je brein en blijf je gezond en fit. Daarnaast ben je na 20 minuten lopen geconcentreerder, energieker en creatiever. De maand voorafgaand aan de officiële Wandel Tijdens Je Werkdag organiseert Wandelnet in samenwerking met de Ommetje-app van de Hersenstichting van 7 maart tot 7 april de jaarlijkse WTJW-bedrijvenchallenge. Ga als bedrijf een maand lang de strijd aan met andere bedrijven binnen jullie branche en word wandelkampioen. Stimuleer collega's om extra te wandelen, organiseer weetings, werk aan de gezondheid en scoor samen punten in de Ommetje-app! 

De opbrengst van de challenge gaat rechtstreeks naar het goede doel van de Hersenstichting. Tel dus uit je winst, werk aan de gezondheid en ga met het hele bedrijf aan de wandel tijdens jouw werkdag! Uiteraard zijn we reuze benieuwd naar jullie inzet, tag Wandelnet in het bericht en deel jullie ervaring via #wandeltijdensjewerk. Meer weten en/of meedoen als bedrijf in de challenge? Klik op onderstaande button en ontdek. 

Over de bedrijven challenge