Wandel mee met de Sunset Walk

Wandel mee met de Sunset Walk

24 mei 2023 - Wandelnet

De tweede editie van de Sunset Walk gaat van start! De Hersenstichting organiseert deze wandeling om aandacht te vragen voor mensen met een hersenaandoening. Reserveer zaterdag 8 juli alvast in je agenda en wandel mee vanuit Noordwijk of vanuit huis.

Sunset Walk - Hersenstichting - Juli 2023

Twee deelnemers ontvangen een medaille voor hun deelname aan de Sunset Walk in Noordwijk © Hersenstichting

Gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Met de Sunset Walk haalt de Hersenstichting geld op om meer onderzoeken en projecten mogelijk te maken. Zodat mensen met een hersenaandoening een betere kwaliteit van leven hebben én kunnen meedoen in de maatschappij.

Door de duinen en over het strand

De Sunset Walk is een wandeling door de duinen en over het strand van Noordwijk. Tijdens de wandeling kan je van een mooie zonsondergang genieten!

Datum: 8 juli 2023
Afstanden: Keuze uit 3 afstanden: 10 km, 5 km of 3,5 km (rolstoelvriendelijk in Noordwijk).  
Starttijd: Tussen 18:00 en 19:00 uur  
Ticketprijs: 15 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Deze prijs is inclusief een starterspakket met o.a. het Hersenstichting ‘lintje voor begrip’ en een medaille.
Aanmelden: Meld je hier direct aan voor een afstand die bij jou past.

Wandelen in je eigen omgeving

Wil je liever in je eigen omgeving wandelen? Dat kan! Kies zelf een mooie route op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Maak je eigen route met de Ommetje-app van de Hersenstichting of gebruik de routeplanner van Wandelnet.

Terugblik op de eerste editie van de Sunset Walk in 2022 © Hersenstichting

Lees meer over