Clean-Up Walk: wandel mee voor een afvalvrije omgeving!

Clean-Up Walk: wandel mee voor een afvalvrije omgeving!

2 oktober 2023 - Wandelnet

De Eneco Clean-Up Walk komt er weer aan! Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober kun je helpen om de wandelpaden in Nederland al wandelend schoon te maken. Steek jij je handen uit de mouwen? Meld je aan en maak het verschil!

Afval rapen

Wandelpaden schoonmaken met een afvalgrijper © Nederland Schoon / Wandel.nl

De Eneco Clean-Up Walk is een energieke én impactvolle tocht. Deelnemers worden gevraagd om zwerfafval langs wandelpaden op te rapen en daarmee bij te dragen aan een schone omgeving.

Kies je eigen locatie en afstand

Als deelnemer kun je zelf je route bepalen. Zo kun je ervoor kiezen om alleen je eigen straat 'schoon te plukken', maar natuurlijk kun je ook op avontuur in het bos om daar op zoek te gaan naar materialen die daar niet thuis horen. Met de Wandel.nl app volg je je eigen route en kun je je unieke prestatie delen op social media.

Daarnaast is er voor gezinnen een leerzame Clean-Up Toolkit beschikbaar. Daarin vinden jonge deelnemers allerlei leerzame materialen zoals een inspiratiekaart, recepten, Do It Yourself projecten en een quiz.

Afval rapen

Afval rapen in het grasland © Nederland Schoon / Wandel.nl

Meld je gratis aan

Ga jij in het weekend van 21 en 22 oktober op pad om Nederland een stukje schoner te maken? Meld je dan aan via de rode knop onderaan dit nieuwsbericht. De eerste 2000 aanmeldingen ontvangen een gratis Eneco Clean-Up set met daarin een handige afvalgrijper, handschoenen en afvalzakjes. 

Aanmelden Eneco Clean-Up Tour 2023

Lees meer over